martes, 29 de noviembre de 2011

ALBUM MIXED MEDIA "Armand+Mariajo" A IMAGINA'T SCRAP

I els dies 16 (tarda) i 17 (matí) de desembre un taller, també a Imagina't Scrap, que tinc moltíssimes ganes de fer, ja que es tracta d'un projecte que feia temps que em rondava pel cap, li donava voltes pensant en com plantejar-ho i estic molt content del resultat.
Un àlbum totalment fet a mà, a partir d'un tros de cartró i sobres; treballarem amb Dabbers, sprais de Colorwash, farem reserves amb Gel Medium i amb emboss transparent, tenyirem amb distress Stain sobre aigua, aprendrem què és el doodling, molt de text 100% personalitzat,màscares, Glimmers, i, el més impresionant, estamparem i pintarem segells utilitzant el distress Stain.


Us asseguro que gaudirem a tope fent aquest àlbum, acabarem amb les mans brutes i caldrà forrar la taula per no tacar-la! Us hi espero! Si voleu assistir-hi poseu-vos en contacte amb Imagina't Scrap enviant un mail a imaginatscrap@gmail.com, us informaran dels horaris i si queden places lliures.















2 comentarios:

  1. M'encanta aquest álbum i m'encantaría poder fer el taller (a veure si m'ho puc combinar). També m'encanta trobar un home en això de les "coses d'scrap" :-).
    Fins aviat.

    ResponderEliminar
  2. Aquí com ha quedat l'àlbum amb la meva versió! http://ambmanetes.blogspot.com/2011/12/tu-i-jo-un-ma.html
    Gracies per tot!

    ResponderEliminar