viernes, 9 de septiembre de 2011

Tot a punt per la Fira Scrapmaniàtics del proper diumenge

El proper diumenge 11 de setembre de 10.00 a 21.00 hores aproximadament el carrer major de Sant Feliu de Guíxols es convertirà en el centre neuràlgic de l'SCRAP; unes 15 parades de botigues, tallers durant tot el dia, demostracions, sortejos (PUC AVANÇAR GAIREBÉ EN EXCLUSIVA QUE ES SORTEJA UNA BIG SHOT, ENTRE D'ALTRES COSES), regals, etc. i tot el que els afeccionats a l'scrap no es poden perdre. I qui tingui ganes de saber de què va tot això.... no hi haurà una millor oportunitat!

Els dos tallers que faig aquest dia. MOLTES GRÀCIES A TOTS/ES ELS/LES INSCRITS/ES!!

BLOC DE NOTES FLOR GRUNGE  a les 20.00 hores a la Carpa de tallers.

TARGETA-MINI ALBUM DESPLEGABLE. A les 17.00 hores a la carpa de tallers 
(EXCLUSIU PER A JOVES DE 14 A 29 ANYS)

4 comentarios:

  1. A veure si et veig diumenge i et saludo!

    ResponderEliminar
  2. Una pregunta Quim, quan dura el taller del Bloc De Notes? Encara quedem plaçes? Es que fins avui no m'han confirmat que hem donaven festa a la feina i no hem vaig apuntar pero he llegit al programa que ho podem fer el mateix dia si queden plaçes, oi?
    es que soc de lleida, i després tenim una estoneta per tornar a casa.

    ResponderEliminar
  3. malauradament ja fa dies que no queden places pel taller del bloc de notes. La durada de tots els tallers és de 30/45 minuts (els hem preparat curtets per donar temps a fer-ne molts). De totes maneres, només arribar et recomano que t'adrecis a la parada de l'scrapbook magazine i allà et podrem informar de les places que queden als diferents tallers i dels que es faran a les diferents parades (fora de la carpa de tallers i sense inscripció prèvia). Apa doncs, fins diumenge i que tinguis una bona fira!

    ResponderEliminar