jueves, 15 de septiembre de 2011

MINI ALBUM-TAG "PARAULES"

El proper dissabte 8 d'octubre seré a Tintaxina Girona fent aquest taller que tant m'agrada. Realitzarem un Mini Album de Tags, en les que hi aplicarem diferents tècniques amb la Distress Ink (a cada etiqueta aprendrem una tècnica diferent per aplicar la Distress Ink), també treballarem amb Gesso, Distress Stickles, Distress Stain, Distress Emboss i transparent, UTEE i Pearls Ex. 

Si us agrada i teniu ganes d'apuntar-vos-hi us heu de posar en contacte amb Tintaxina Girona al correu electrònic: tintaxinapapereria@gmail.com us donaran tots els detalls a més a més d'informar-vos si tenen places.














4 comentarios:

  1. Ohhhhh! chulisimo!....me encanta!

    ResponderEliminar
  2. Hola Quim! Sóc una seguidora teva que va benir a fer el taller de paraules a Tintaxina de Girona, i volia saber a on està penjat el tutorial del taller, o com ho he de fer per trobar la làmina de Tefló.

    Gràcies!

    ResponderEliminar
  3. Hola! ja he trokvat la làmina de Tefló a Girona al Servei Estació, al metre val 34€ un robo!

    El tutorial d'aquest mini àlbum de paraules on el puc trovar? Gràcies!

    ResponderEliminar
  4. Much18, la làmina de tefló a 34 euros, la veritat és que no és molt barata, però si pots comprar un tall pensa que amb 30 cm. en tens prou (i et sortiria per uns 10'00 €). Pots intentar buscar a Massegur o a Subministres Girona; si veus que per aqui no te'n surts, digues-m'ho i et passo una web d'una botiga de cuina de Madrid que vènen per internet. També fa unes setmanes que en tenien a les ofertes de l'Aldi molt bé de preu. Si no a qualsevol botiga d'scrap et podràn demanar el de Ranger (que val uns 18'00 euros aprox.)

    ResponderEliminar