miércoles, 5 de diciembre de 2012

FIRA DE NADAL DE SANT FELIU DE GUÍXOLS

Els propers dies 7, 8 i 9 de desembre es celebra a Sant Feliu de Guíxols la Fira de Nadal a la Rambla Antoni Vidal, i l’Associació Scrapmaniàtics ha preparat tres tallers infantils pensats per nens i nenes de 5 a 12 anys i 2 per adults d’scrapbook i manualitats, amb preus molt populars (4’00 € els infantils i 6’00 els d’adults).

Durant el dia també podreu trobar demostracions de com fer postals i decoracions de nadal amb la Big Shot de Sizzix per gentilesa de Innspiro.

La programació dels tallers infantils és la següent:

Divendres 7 de desembre de 16.30 a 18.00 hores TALLER D’ORNAMENTS NADALENCS.

Dissabte 8 de desembre d’11.30 a 13.00 hores TALLER DE POSTALS DE NADAL

Diumenge 9 de desembre de 12.00 a 13.30 TALLER DE MINI ÀLBUM NINOT DE NEU

Per inscriure’s cal enviar un correu electrònic a scrapmaniatics@gmail.com o a la carpa Scrapmaniàtics que trobareu instal.lada a la Rambla Vidal en cas de que hi hagi places disponibles.

L’associació Scrapmaniàtics, també ha preparat dos tallers d’scrapbook per adults molt interessants:

Dissabte 8 de desembre de 16.30 a 18.00 MINI ÀLBUM DIES DE NADAL (un àlbum dque quedarà preparat i decorat per posar-hi una foto de cadascun dels dies senyalats d’aquestes festes)

Diumenge 9 de desembre de 10.30 a 12.00 TALLER DE POSTALS (es realitzaran 2 models de postals de nadal, una clean & simple i l’altre amb decoupage i embossing calent)

Podeu trobar més informació al facebook de l’associació Scrapmaniàtics (el podeu buscar amb el nom Scrapmaniatics associació)

No hay comentarios:

Publicar un comentario